Kauza silnic Středočeského kraje

Michael Pánek je jedním z nejviditelnějších kritiků oprav silnic a machinací se zakázkami v Krajské správě a údržbě silnic Středočeského kraje.

11.9.2020

Může za špatné středočeské silnice napojení na organizovaný zločin?

To je zásadní otázka pro vyšetřovatele z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ), která  začala vyšetřovat vedení Středočeského kraje a vedení středočeských silničářů. Základním podnětem bylo trestní oznámení, které podal středočeský zastupitel a místostarosta Dobřichovic Michael Pánek prostřednictvím svého právníka JUDr. Tomáše Sokola. Odhadovaná škoda uváděná v trestním oznámení činí minimálně 1 miliardu korun. 

10.4.2019

Vedení Středočeského kraje čelí novému trestnímu oznámení kvůli hospodaření v KSÚS

Jako zastupitel Středočeského kraje za ODS jsem zastoupený Judr. Tomášem Sokolem podal na Vrchní státní zastupitelství v Praze, trestní oznámení na vedení Středočeského kraje a vedení KSÚS. Trestní oznámení se týká podezření ze spáchání trestného činu zjednání výhody při zadávání veřejné zakázky a trestného činu porušení povinnosti při správě cizího majetku.  

27.3.2019

Reakce na křivé nařčení v tiskové zprávě hnutí ANO

Středočeský klub hnutí ANO mě ve své oficiální tiskové zprávě (viz příloha) a v několika novinových článcích nesmyslně napadl z ovlivňování rozhodnutí ORP Černošice, ve věci střetu zájmů Andreje Babiše. Zdůraznil zde mé členství v ODS a funkci středočeského zastupitele za ODS. To je důvod, proč si dovoluji zaslat Vám k tomu moji reakci.

28.11.2018

Rozbor a posouzení kvality provedení „Auditu interních procesů v KSÚS“

Rozbor a posouzení kvality provedení „Auditu interních procesů v KSÚS“ zpracovaného firmou BDO Advisory, včetně posouzení účinnosti navržených opatření